Challenge 4

Frisbee challenge

Opdracht
Voor deze challenge heb je de frisbee uit je Vakantietasje nodig. Maak een filmpje waarin je de frisbee vangt, in de camera lacht en dan de frisbee gooit. We willen aan het eind van de actie alle inzendingen aan elkaar plakken, zodat het net lijkt of je de frisbee krijgt van het vorige kind en door gooit naar de volgende. Zorg ervoor dat je de frisbee van rechts vangt en naar links gooit, anders kunnen we het niet achter elkaar plakken! (Dus voor de kijker van je filmpje komt de frisbee juist van links en gaat hij naar rechts) De inzending met de mooiste glimlach en die juist (links/rechts) is gemaakt, wint een prijs.

Wat kan ik winnen?
Je kunt kiezen uit een Pathé bioscoopbon t.w.v. € 15,-, een bluetooth speaker, 2 entreekaarten voor Jeugdvakantieland of Midgetgolfen bij Parkhaven voor 2 personen.

Hoe doe ik mee?
Stuur je filmpje per mail naar kinderkamp@outlook.com of via WhatsApp naar 06 – 15 24  86 71.  Vermeld ook je naam en de prijs waar je kans op wilt maken.

Oh ja, en let op!
Je moet er wel rekening mee houden dat we je filmpje kunnen gebruiken voor een compilatie die we op de website plaatsen.