Wie zijn wij

Wij zijn een groep vrijwilligers die als onderdeel van de Stichting Kinderkampen Rotterdam ieder jaar een zomerkamp organiseert. Dit kinderkamp is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd (5 à 6 tot en met 12 à 13 jaar) die zelf niet op vakantie gaan door sociale en/of financiële omstandigheden.
Om ons kamp toegankelijk te houden voor iedereen, hanteren we een betrekkelijk laag bedrag als kampgeld; in 2021 bedroeg dit wederom slechts € 40,-. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door giften, sponsors en de inzet van vrijwilligers. Al onze vrijwilligers zijn gescreend en geselecteerd op geschiktheid. Tevens zijn al onze volwassen begeleiders in het bezit van een recente VOG. (Verklaring Omtrent Gedrag)

In 2019 hebben wij met 59 kids en 23 begeleiders een onvergetelijke week beleefd in Westelbeers. Meer informatie over ons kamp van 2019 en foto’s/verslagen van 2019 vindt u hier. In 2020 moesten we het kamp noodgedwongen annuleren, maar hebben we de kinderen in de week dat we eigenlijk op kamp zouden zijn nog wel kunnen verrassen met een Vakantietasje vol leuke geschenken.
Dit kampjaar gaan we naar Loon op Zand van zondag 1 t/m zaterdag 7 augustus 2021: de inschrijving hiervoor is inmiddels echter gesloten.

De Stichting Kinderkampen Rotterdam (voorheen Kommissie Kinderkampen Rotterdam) heeft al 60 jaar ervaring in het organiseren van zomerkampen voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor meer informatie over de stichting en de andere kampen van de stichting kijkt u op www.kinderkampen-rotterdam.nl of kunt u de informatiefolder van 2018 bekijken