Wie zijn wij

Wij zijn een groep vrijwilligers die als onderdeel van de Stichting Kinderkampen Rotterdam ieder jaar een zomerkamp organiseert. Dit kinderkamp is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd (5 à 6 tot en met 12 à 13 jaar) die zelf niet op vakantie gaan door sociale en/of financiële omstandigheden.
Om ons kamp toegankelijk te houden voor iedereen, hanteren we een betrekkelijk laag bedrag als kampgeld; vanaf 2024 bedraagt dit € 50,-. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door giften, sponsors en de inzet van vrijwilligers. Al onze vrijwilligers zijn gescreend en geselecteerd op geschiktheid. Tevens zijn al onze volwassen begeleiders in het bezit van een recente VOG. (Verklaring Omtrent Gedrag)

In 2023 hebben wij met 50 kids en 23 begeleiders een onvergetelijke week beleefd in Westelbeers.
Komend kampjaar gaan we weer naar Oosterhout: van zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus 2024: de inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Meer informatie over ons kamp van 2024 vindt u hier.

De Stichting Kinderkampen Rotterdam (voorheen Kommissie Kinderkampen Rotterdam) heeft al ruim 60 jaar ervaring in het organiseren van zomerkampen voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor meer informatie over de stichting en de andere kampen van de stichting kijkt u op www.kinderkampen-rotterdam.nl of kunt u de informatiefolder van 2024 bekijken.