Kamp Oosterhout 2024

Ook in 2024 organiseren wij met onze groep vrijwilligers weer een Kinderkamp. Dit jaar gaat de reis weer naar het vertrouwde kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het kamp vindt plaats van zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus 2024.

De aanmelding voor het kamp is traditiegetrouw weer geopend bij de start van de voorjaarsvakantie, op zondag 18 februari 2024. De deelnemende kinderen van 2023 hebben inmiddels een bericht ontvangen op het bij ons bekende mailadres. Zij hebben bij aanmelding voor zondag 10 maart 2024 garantie op plaatsing. Maar ook kinderen die niet eerder zijn mee geweest op kamp kunnen per direct worden aangemeld.

Op vrijdag 19 juli 2024 vindt de Kennismakingsavond. plaats, waar de ouders/verzorgers en de kinderen en de kampbegeleiders elkaar voor de kampweek ontmoeten. Neem ook geruste eens een kijkje bij de Veel gestelde vragen.

Naast ons kinderkamp zijn er vanuit onze stichting nog twee andere kampen deze zomer: een ander kinderkamp en een Tienerkamp. Kijkt u voor meer informatie hierover bij Andere kampen.