Kamp Oosterhout 2020

Ook in 2020 organiseren wij met onze groep vrijwilligers weer een kinderkamp. Dit jaar gaat de reis weer naar het vertrouwde kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het kamp vindt plaats van zondag 2 t/m zaterdag 8 augustus 2020(Vertrekdag naar kamp is dus zondag, we komen zaterdag terug)

kamphuisKinderen die al langer mee gaan met ons kamp kennen de locatie waar we dit jaar heen gaan vast al, want we zijn hier vaker op kamp geweest.
Toch zullen er ook kinderen zijn die voor het eerst naar Oosterhout gaan.
Voor deze groep kinderen, maar ook voor belangstellende ouders of kinderen die even hun geheugen op willen frissen, hebben we de pagina over de locatie Oosterhout.

De aanmelding voor het kamp is traditiegetrouw weer geopend bij de start van de voorjaarsvakantie, op vrijdag 21 februari 2020. De deelnemende kinderen van 2019 hebben inmiddels een bericht ontvangen op het bij ons bekende mailadres. Zij hebben bij aanmelding voor zondag 15 maart 2020 garantie op plaatsing. Maar ook nieuwe kinderen kunnen per direct worden aangemeld. Wees er vooral weer op tijd bij, want we zullen dit jaar voor iets minder kinderen plaats hebben i.v.m. de locatie.

Helaas is ons Kinderkamp Oosterhout 2020 afgelast.