Donaties, giften en sponsoring

Draagt u ons Kinderkamp een warm hart toe? Zodra het nieuwe seizoen geopend is, zullen we hier een link publiceren waarmee u een zelfgekozen bedrag kunt doneren. Wij ontvangen de bedragen dan op een aparte kamprekening op naam van onze Koninklijk onderscheiden vrijwilliger met de meeste dienstjaren (Martin Nieuwenhuize) en verantwoorden alle ontvangen bedragen openbaar op onze site.

Donatie doen voor Kinderkamp Oosterhout 2024 via Tikkie.

Afrekenen met Tikkie gaat heel eenvoudig via uw eigen vertrouwde bank. We vermelden periodiek alle ontvangen bedragen op onze Verantwoordingspagina met de naam van de stortende rekeninghouder, tenzij u aangeeft liever anoniem te blijven. (stuur een mail aan info@kikaro.nl) Zo kunt u zich overtuigen dat uw gift geregistreerd en ontvangen is.

Door de inzet van vrijwilligers en door donaties kunnen we ons kamp voor iedereen toegankelijk houden door het bescheiden bedrag van het kampgeld. Uiteindelijk wordt per kind een veelvoud van dit bedrag besteed. En toch moeten we creatief omgaan met het budget om er het maximale uit te halen voor de kinderen. De sterk oplopende prijzen maken het ons dit jaar moeilijker dan ooit voorheen. Bijdragen in geld maar ook in goederen kunnen we bij het organiseren van onze kampweek goed gebruiken. Ieder gebaar, hoe groot of klein dan ook, kan verschil maken.

Bent u iemand of kent u iemand die een bijdrage in geld of goederen aan ons kinderkamp zou willen geven? Wij kunnen altijd heel concreet aan gulle gevers verantwoorden hoe een bijdrage in geld besteed wordt of hoe gegeven goederen/diensten terecht komen.
Als bedankje vermelden we op onze homepage de naam van u/uw organisatie, inclusief link naar uw website.
U kunt hierover vrijblijvend met ons in contact komen door een bericht te sturen via mail: info@kikaro.nl.
Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.