Charlene

Wie ben je?
Hallo mijn naam is Charlene. Ik ben 28 jaar oud en woon in Hoogvliet-Rotterdam. Ik heb een dochtertje van 2 jaar oud die flink eigenwijs is maar waar ik enorm trots op ben!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben werkzaam in een psychiatrische instelling als psychiatrisch verpleegkundige, dit werk doe ik al bijna 5 jaar met veel plezier. Naast dit werk zing ik ook graag en het schijnt dat mensen daar ook wel eens naar willen luisteren op bruiloften en partijtjes.
Verder vermaak ik me vooral met leuke dingen doen en lekker eten. Vroeger was ik zeer actief in de sport, maar na een blessure aan mijn knie heb ik dit nu beperkt tot wanneer ik zin heb in de sportschool work-out.

Ben je al eerder mee geweest op het kinderkamp of een vergelijkbaar kamp?
Vroeger ben ik wel op kamp geweest met diverse sportverenigingen maar dat is niet te vergelijken met dit kinderkamp. Overigens niet als begeleider.

Hoe ben je bij het kinderkamp terecht gekomen?
Mijn collega heeft vaak enthousiaste verhalen verteld over het kamp. Zei daar ook steeds bij van: Char dat is echt iets voor jou. Zodoende wat meer informatie van haar gekregen waardoor ze me enthousiast heeft gemaakt. En daar was dan het eerste kennismakingsgesprek. Dit was een super leuk gesprek waardoor het balletje verder is gaan rollen en ben ik zo ingestroomd in deze warme familie begeleiders kinderkamp!

Wat verwacht je van de kampweek?
Ik verwacht dat het een super week gaat worden! In de voorbereidingen hebben we al zo lol onderling gehad en het programma ziet er nu al super tof uit. En dan zijn de kids er nog niet eens!

IK HEB ER ZIN IN!