Kamp Loon op Zand 2021

Helaas kon het kamp vorig jaar uiteindelijk niet doorgaan. Wel hebben we alle kinderen nog een mooi Vakantietasje vol zomers plezier kunnen bezorgen.
Komende zomer gaan we wel weer als vanouds op kamp. We zijn inmiddels druk bezig met de laatste voorbereidingen.

Om weer eens te veranderen van plaats gaan we dit jaar naar een nieuwe locatie in Loon op Zand. We verblijven daar in een prachtige ruime accommodatie met een mooi kampterrein en privé-bos.
De kampweek wordt dit jaar gehouden van zondag 1 tot en met zaterdag 7 augustus 2021. Aanmelden staat vrij voor kinderen die nu op de basisschool zitten (6 t/m 12 jaar).
Als uw kind dit jaar mee wil, vult u dan snel het aanmeldformulier op de site in. Wees er snel bij, want vol is echt vol! (Update 14 juli 2021: Inschrijving is gesloten, kamp zit VOL)

De bijdrage voor deelname van een kind is dit jaar opnieuw € 40,-. De betaling ontvangen we bij voorkeur direct na inschrijvingsbevestiging, maar in ieder geval voor 1 juni 2021 op onze rekening.
Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op IBAN rekening nummer NL50 RABO 0351748121 ten name van de Stichting Kinderkampen Rotterdam te Rotterdam. (Let op: dit rekeningnummer is onlangs gewijzigd!) Vermeld bij de omschrijving “Loon op Zand” en de naam van het kind. Mocht het kamp onverhoopt toch niet kunnen doorgaan, dan ontvangt u het betaalde bedrag volledig terug.

Begin juli ontvingen de ouders en kinderen van ons al nadere informatie over de kampweek, de kennismakingsavond en de vertrek- en aankomsttijden en een kampgidsje. In tussentijd houden we jullie op de hoogte via deze site. Volg hier ook onze nieuwsberichten, weetjes en een prijsvraag in de aanloop naar ons kamp!