Foto-DVD’s 2014

Zoals u op de website heeft kunnen zien, is er een immense hoeveelheid foto’s geschoten tijdens de kampweek.
Het grootste gedeelte van het materiaal hebben wij met u via internet gedeeld en we hopen dat u heeft kunnen genieten ervan en dat het u gerustgesteld heeft.

Alle foto’s die gemaakt zijn willen wij, net als vorig jaar, aan u beschikbaar stellen op DVD’s. We zijn nog materiaal aan het verzamelen, maar gaan er van uit dat het weer teveel materiaal is om op één schijf te zetten. Het zal dus weer een set van 2 DVD’s worden.

Voordeel van de DVD’s is dat u hierop de foto’s vindt in oorspronkelijke kwaliteit. De foto’s op de website zijn verkleind om het dataverkeer op de website en met up-/downloaden te beperken. Maar misschien zit wel dé foto van uw kind erbij die u bij wijze van spreken op canvas of als vergroting wilt laten afdrukken. Dan is het zaak dat u het oorspronkelijke formaat foto ter beschikking heeft voor een mooi resultaat.
Daarnaast is het zo dat de DVD’s een prachtig en blijvend aandenken zijn aan een schitterende week voor uw kinderen, dat voor lange tijd beschikbaar zal zijn voor u en uw kind(eren).
Ook zal er op de DVD’s nog extra nagekomen foto-materiaal gezet worden, dat nog niet eerder gepubliceerd is. Tot slot vindt u diverse korte filmpjes die geschoten zijn en nog niet eerder zijn vertoond.

De foto DVD’s Kinderkamp Oosterhout 2014 bieden wij u aan voor € 5,- per stuk, inclusief verzendkosten.
We zullen de opbrengst in eerste instantie gebruiken om de productiekosten te dekken, mocht er geld overblijven dan komt dit ten goede aan het kinderkamp 2015.

U kunt de DVD’s bestellen tot uiterlijk zondag 31 augustus 2014. De DVD’s worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk in september aan u geleverd.

Als u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u €5,- overmaken, wilt u meerdere sets bestellen dan kunt u een veelvoud van €5,- overmaken naar:

XX HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK DE FOTO DVD’S TE BESTELLEN XX

Na ontvangst van de betaling worden de DVD’s op het huisadres van het kind (op inschrijfformulier opgegeven) afgeleverd.