Foto-DVD’s 2013

Zoals u op de website heeft kunnen zien, is er een immense hoeveelheid foto’s geschoten tijdens de kampweek.
Vrijwel al het materiaal hebben wij met u via internet gedeeld en we hopen dat u heeft kunnen genieten ervan en dat het u gerustgesteld heeft.

Alle foto’s die gemaakt zijn hebben wij verzameld en zoals eerder aangekondigd willen wij de foto’s aan u beschikbaar stellen op DVD’s. U leest het goed: DVD’s (meervoud) want het is teveel materiaal om op één schijf te zetten.

Voordeel van de DVD’s is dat u hierop de foto’s vindt in oorspronkelijke kwaliteit. De foto’s op de website zijn verkleind om het dataverkeer op de website en met up-/downloaden te beperken. Maar misschien zit wel dé foto van uw kind erbij die u bij wijze van spreken op canvas of als vergroting wilt laten afdrukken. Dan is het zaak dat u het oorspronkelijke formaat foto ter beschikking heeft voor een mooi resultaat.
Daarnaast is het zo dat de DVD’s een prachtig aandenken zijn aan een schitterende week voor uw kinderen, dat voor lange tijd beschikbaar zal zijn voor u en uw kind(eren), terwijl de webiste uiteindelijk weer van het net gehaald zal worden.
Tot slot zal er op de DVD nog extra nagekomen foto-materiaal gezet worden, dat nog niet eerder gepubliceerd is.

De foto DVD’s Kinderkamp Oosterhout 2013 bestaat zoals gezegd uit twee DVD-schijven en bieden wij U aan voor € 5,- per set inclusief verzendkosten.
We zullen de opbrengst in eerste instantie gebruiken om de kosten te dekken, mocht er geld overblijven dan komt dit ten goede aan het kinderkamp 2014.

U kunt de DVD’s bestellen tot uiterlijk zondag 25 augustus 2013. De DVD’s worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk eind augustus/begin september aan u geleverd.

Als u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u €5,- overmaken, wilt u meerdere sets bestellen dan kunt u een veelvoud van €5,- overmaken:

XX HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK DE FOTO DVD’S TE BESTELLEN XX

Na ontvangst van de betaling worden de DVD’s op het huisadres van het betrokken kind (op inschrijfformulier opgegeven) afgeleverd.