Gevonden voorwerpen 2017

Hoezeer we met de leiding, ouders en kinderen ons best doen om alle kleding en overige bezittingen weer mee naar huis te sturen, bij de uitvoering van het kinderkamp blijkt het helaas soms onvermijdelijk dat er in sommige gevallen spullen zoek raken of verkeerd terechtkomen. Via deze pagina bieden we na afloop van het kamp ondersteuning om verdwaalde spullen, daar waar mogelijk, alsnog op de goede plek te laten belanden.

Heeft u iets gevonden? Meld het ons via het contactformulier of stuur een mail met foto van het voorwerp naar kinderkamp@outlook.com. Staan er spullen van uw kind op de foto? Neem dan contact met ons op via het gevonden voorwerpen contactformulier.

Dit jaar zijn er weinig, maar toch enkele spullen achtergebleven. Hieronder ziet u foto’s van gevonden voorwerpen. Klik op de foto voor een vergrote weergave. Mocht er nog verdere aanleiding zijn, dan worden de foto’s aangevuld en volgt er nog een tweede nieuwsbericht over gevonden voorwerpen.

Foto 1: grote wit/roze badhanddoek, boxer spiderman, boxer minion, paar zwart/grijs/groene sokken, witte HEMA handdoek, groene merkloze handdoek, blauwe V&D handdoek, piraten badhanddoek.

Foto 2: 2 paar roze sokken, badhanddoek, spaghetti-hemdje, setje ondergoed