Gilbert

Wie ben je?
Ik ben Gilbert, 41 jaar en ik woon in Rotterdam met mijn kinderen Naomi en Wesley. Zij gaan dit jaar ook weer als vrijwilliger mee op kinderkamp.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als docent economie, administratie en rekenen midden in de stad bij een grote mbo-school. Naast het lesgeven hou ik me daar bezig met allerlei andere zaken, zoals begeleiding van leerlingen/collega’s, projecten, onderwijsvernieuwing en examinering.
Verder hou ik heel veel van voetbal en ben ik actief als scheidsrechter. Bijna elke week fluit ik voor de KNVB jeugdwedstrijden in de hoogste landelijke divisies.

Ben je al eerder mee geweest op het kinderkamp of een vergelijkbaar kamp?
Ik ben al heel vaak mee geweest op het kinderkamp. Dit wordt alweer mijn 18e kamp als begeleider, als kind ben ik vroeger ook zes keer mee geweest.

Hoe ben je bij het kinderkamp terecht gekomen?
Samen met een oude klasgenoot van de basisschool hebben we ons aangemeld als vrijwilliger toen we 18 werden. We waren als kind mee geweest en hadden ons voorgenomen om ‘later’ als begeleider mee te gaan. Zo gezegd, zo gedaan!

Wat verwacht je van de kampweek?: Ik verwacht weer een hele fijne week vol plezier met gezellige kinderen en begeleiders. En heel veel nieuwe mooie herinneringen voor later. Met een beetje geluk zijn de weergoden ons gunstig gezind, want dan hebben we helemaal optimaal plezier van de vakantieweek B) Ik kan bijna niet meer wachten, tot snel!