Jody

Wie ben je?
Heey ik ben Jody 26 jaar en ik kom uit Rotterdam. Ik heb een zoontje, een dochter op komst en een stiefdochter van 4! Ik heb 3 jaar in dienst gezeten binnen defensie en momenteel werk als procesoperator.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk in een 5ploegen systeem  Daarnaast geef ik conditie en kracht training bij een wel bekende voetbalclub (Spartaan’20) jo19-1 & jo19-2. Daarbij zit ik ook nog in een andere organisatie: NNF. Wij organiseren een voetbaltoernooi voor volwassen mensen & en SUMMERCAMP voor kinderen. Dit jaar hebben we 3 locaties. Kortom: ik hou niet van stilzitten en ben altijd bezig!

Ben je al eerder mee geweest op het kinderkamp of een vergelijkbaar kamp?
Vorig jaar ben ik voor het eerst mee gegaan als groepsleider en heb ik een wel bekende naam gekregen: THE WINNING TEAM (hou niet van verliezen) en ik ben vroeger als kind 4/5 jaar lang mee gegaan. En heb een geweldige tijd meegemaakt. In 2018 ben ik met een ander kamp mee gegaan als reisleider naar Elba (Italië), dat is het eiland waar Napoléon van ontsnapt is. (voor de mensen die dat niet weten)

Hoe ben je bij het Kinderkamp terechtgekomen?
Doordat ik vroeger altijd mee ging en een oude leider vroeg of ik mee kon helpen.

Wat verwacht je van de kampweek?
Dat de kinderen de week van hun leven krijgen met veel en gezelligheid en lachplezier. Als uw kind terugkomt van kamp, wil het alleen nog maar slapen.