Kinderkamp Vierhouten 2018

Dit kinderkamp is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd 6 tot en met 12 jaar en gaat van vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli 2018 naar Vierhouten. Zie hieronder het bericht van de begeleiders van Kinderkamp Vierhouten 2018.
(Bekijk ook hun blog:  http://kinderkamprotterdamhattem.wordpress.com)

Heb jij dit jaar zin in een leuke vakantieweek? Ga dan met ons mee op kamp! Het wordt een superleuke week waarin we zo veel mogelijk plezier gaan hebben.

We vertrekken op vrijdag 20 juli naar ons kamphuis in het bosrijke gebied in Vierhouten en komen een week later op 27 juli weer terug.

We slapen in een mooi kamphuis en er is ruimte voor balspelen naast het kamphuis. We gaan onder andere zwemmen, sporten, knutselen, speuren, dropping lopen en een dagje uit.

We hebben ongeveer 15 begeleiders, waarvan een hecht team van een aantal vrijwilligers die al jaren mee gaan. Er kunnen met ons kamp ongeveer 38 kinderen mee, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden voor dit kamp via de website van de Stichting Kinderkampen Rotterdam. Ook dit kamp is inmiddels volgeboekt!

Groetjes van de begeleiders van kamp Vierhouten!