Kok

In verband met naderende pensionering van onze vaste kok zijn wij op zoek naar:

Kok (m/v)

Onze huidige kok is in 2023 nog niet met pensioen, maar we willen zijn opvolger graag de kans geven om ingewerkt te worden in het koken voor het kinderkamp, door een jaar mee te draaien in de keuken. Zo kun je kennismaken met de praktische uitvoering voordat je de taak op je neemt.
Ben jij of ken jij iemand die dit leuk vindt en goed kan koken voor grote groepen tot 80 personen? En is de betreffende persoon behalve goed in de keuken ook sociaal vaardig en fit genoeg om (daarbij uiteraard geassisteerd door andere teamleden) de keuken te dragen tijdens onze kampweek? Reageer dan snel en wie weet word jij onze toekomstige nieuwe kok!

Iedere vrijwilliger, ook al het stafpersoneel en dus de kok, dient (kosteloos) met succes een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Tevens dient elke vrijwilliger onze gedragscode voor begeleiders te ondertekenen en na te leven.

Reageren
U kunt bij ons online het reactieformulier invullen of u kunt per mail een reactie sturen naar info@kikaro.nl. Graag ontvangen wij uw persoonlijke gegevens, een korte introductie van uzelf en een korte toelichting op uw motivatie om vrijwilliger op ons Kinderkamp te worden. Vindt u het ongemakkelijk om zich schriftelijk voor te stellen, stuurt u ons dan een terugbelverzoek: dan nemen we telefonisch contact met u op voor een nadere kennismaking.
Heeft u vragen, dan kunt u altijd een bericht sturen via mail.