Lilly 10 jaar Kinderkamp!

Lilly is al weer 10 jaar actief bij ons Kinderkamp en zij heeft zich in die tijd ontpopt als een van de sterkhouders in het team. Voor de goede sfeervorming op kamp speelt Lilly vaak een bepalend positieve rol. Met haar innemende persoonlijkheid weet zij met haar presentatie altijd weer iets bijzonders mee te geven aan een Bingo avond, Bonte avond of jongens tegen meisjes-show. Ook het uitreiken van de beloningen aan de kinderen is echt een specialiteit van Lilly, een taak die haar op het lijf geschreven is.
Dit jaar vonden we het extra moedig van Lilly dat ze de hele week mee op kamp is gegaan, omdat zij zelf nog onlangs moeder is geworden. Gelukkig kwam de 8 maanden oude Jo-Ann even langs op kamp om moeder een hart onder de riem te steken én om meteen alle harten van leiding en kinderen te stelen. Een extra vrolijke noot in een toch al zeer geslaagde week.
Lilly, namens alle kinderen en leiding: BEDANKT voor al je energie en inzet in het afgelopen decennium, we hopen je nog vele jaren bij het team te mogen hebben op het Kinderkamp!

Wil je Lilly een persoonlijke felicitatie sturen? Klik dan hier!