Martin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo, ik ben Martin, ik ben 51 jaar, ik woon op Rotterdam Zuid en ben in het dagelijks leven werkzaam als service monteur.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen, ook vind ik fotografie en lezen erg leuk als ik er tijd voor heb, en uiteraard zijn we met regelmaat bezig met het voorbereiden van de kampweek.

Ik ga inmiddels voor de 23e keer mee, eerst als groepsleiding, maar de laatste zes jaar run ik de keuken en alles wat daarmee samenhangt.

Ik ben er ooit bij gekomen omdat een collega mij vroeg om mee te gaan, en ik vond en vind het nog steeds erg leuk om te doen om ieder jaar weer een leuke week vakantie te organiseren voor een veertigtal kinderen.

Dit jaar gaan we weer een keer naar een andere locatie, een grote camping op de Veluwe en ook dit jaar gaan we er weer voor om er een leuke en succesvolle week van te maken met de gehele leidinggroep.

Ik vind het ook leuk dat er een aantal mensen in onze leidinggroep zijn die zelf nog als kind zijn mee geweest en die nu meegaan als groepsleiding.

Ze weten dan hoe een kamp werkt en wat kinderen ervan kunnen verwachten, en dat moet ook wel want ik behoor tot één van de oudere in onze leidinggroep en het wordt tijd dat de jongere generatie het gaat overnemen.

We hebben dit jaar in ieder geval een leuke spontane groep leiding en we hebben weer een leuk programma samengesteld voor de kinderen dit jaar.

Als nu ook het weer meezit in augustus, dan kan het niet meer mis gaan en wordt het weer een leuke vakantie week.

Tot ziens op kamp.