Martin 25 jaar Kinderkamp!

Maar liefst 25 jaar al is Martin vrijwilliger bij Kinderkampen Rotterdam.
Ooit begon hij als groepsleider, later ging hij zich een beetje met het koken bemoeien om uiteindelijk de keuken te veroveren als zijn domein. De taak van chef-kok vult hij al jaren zeer verdienstelijk in. Voor de eindverantwoordelijkheid van onze club is Martin ook nooit weggelopen. Ieder jaar weer zorgt hij ervoor dat we financieel binnen de lijntjes kleuren.
Ook in het stichtingsbestuur heeft Martin goede invloed gehad. Zo is het materialenbeheer onder zijn bezielende leiding verder verbeterd. Zijn inzet voor de stichting is ongekend geweest in de jaren. In een bepaald jaar heeft hij zelfs eens twee kampen gedraaid, wat betekent dat hij in totaal een half jaar van zijn leven (!) op kamp heeft doorgebracht.
Om maar niet te spreken over de vele avonden en uurtjes tussendoor van voorbereiding en nazorg. Martin is de onbetwiste nummer 1 van onze club en we hopen nog jaren van hem te mogen genieten op het kinderkamp! Martin, namens de vele tientallen begeleiders en vele honderden kinderen met wie jij ooit op kamp geweest bent: BEDANKT!!!

Wil je Martin een persoonlijke felicitatie sturen? Klik dan hier!