Sponsors en donateurs

Wij danken alle particulieren voor het doneren via Tikkie op deze Verantwoordingspagina.

Onderstaande bedrijven/organisaties danken wij hartelijk voor hun belangeloze bijdragen aan het Kinderkamp Oosterhout 2018 en Westelbeers 2019:

The Greenery leverde ons in 2017 en 2018 al een flinke vracht vers fruit en verse groente. Hiervan hebben we allemaal gezond en lekker kunnen snoepen tijdens het kamp. Ook in 2019 kunnen we weer een bijdrage tegemoet zien. De euro’s die we hiermee besparen, kunnen we nu extra besteden aan de kinderen.

Sinds 2017 kunnen we bij Zadkine terecht voor onze vergaderingen met de vrijwilligers en met het stichtingsbestuur. We mogen in het centrum van Rotterdam kosteloos gebruik maken van de faciliteiten. Alle besparingen die we hiermee realiseren, kunnen we op andere vlakken weer inzetten.

De Stichting Kinderkampen Rotterdam heeft een geldelijke bijdrage gekregen van De KunstPiloot. Hier kan de stichting weer mede de kampen mee bekostigen.
De KunstPiloot maakt met (vooral) leerlingen uit het speciaal onderwijs kunstwerken op maat voor organisaties. Zij verbindt in haar projecten altijd drie partijen: organisaties, scholen en goede doelen voor kinderen die de opbrengst ontvangen. Kijk eens op hun site voor meer informatie.

Voor het Kinderkamp Oosterhout 2018 hebben we van Joulz een eenmalige donatie ontvangen van € 500,- voor het realiseren van onze missie. Hiermee konden we weer extra uitpakken voor de kinderen!