Stephan

Wie ben je?
Mijn naam is Stephan en ik ben 33 jaar en ik woon in Barendrecht. Mijn vrouw is Carmen die ook al jaren meegaat op het kamp. Inmiddels ook vader geworden van Maddy. Wij wonen samen in Barendrecht met onze 2 katten Marie & Rory en de hond Faya.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijkse leven werk ik bij Volker Energy Solutions als projectleider. Naast mijn werk heb ik nog een bedrijf en probeer ik zo af en toe ook nog eens een hengel te werpen. Verder probeer ik mijn FIFA skills op niveau te houden met mijn vrienden.

Ben je al eerder mee geweest op het kinderkamp of een vergelijkbaar kamp?
Ja, dit jaar wordt mijn 12e keer als leiding op het kinderkamp. Samen met Jeffrey vorm ik al vele jaren een tandem voor de oudste jongens.

Hoe ben je bij het Kinderkamp terechtgekomen?
Dan zullen we even terug moeten gaan naar 1995 waarin ik als kind ben mee geweest dankzij mijn oom. Na vele jaren kinderkamp ook nog even tienerkamp meegekregen. Vervolgens doorgegaan als hulpleiding en zo doorgestoomd tot leiding.

Wat verwacht je van de kampweek?
Dat het dit jaar wederom een groot succes gaat worden! De groep leiding is nagenoeg gelijk gebleven. Daarbij komt ook dat we veel kinderen terug zien komen ieder jaar en dat geeft ons een enorme boost om het dit jaar weer een spektakel te maken.