Kick-off Kinderkamp 2015

De voorbereiding voor het Kinderkamp Vierhouten 2015 is alweer enige tijd in volle gang en hierbij laten we ons eerste geluid van het seizoen horen. De inschrijving is inmiddels geopend!

De kinderen die afgelopen jaar met ons op kamp zijn geweest hebben onlangs per brief een uitnodiging tot inschrijving gehad. Zij hebben voorrang bij de plaatsing tot 30 april. Vanaf 1 mei worden ook ‘nieuwe’ kinderen geplaatst, in volgorde van binnenkomst.
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkter dan in voorgaande jaren, enige snelheid is dus geboden. Wij verwachten eerder dan voorheen vol te zitten en geen kinderen meer te kunnen plaatsen.

Ook komend jaar zullen we u voor, tijdens én na het kamp met nieuwsberichten informeren. Voor het kamp vindt u hier o.a. praktische informatie, nieuws en weetjes over de kampweek. Tijdens het kamp zullen we weer dagelijks verslagen en foto’s publiceren via dit blog. Na het kamp bieden we evt. ondersteuning voor gevonden/verloren voorwerpen.

In een volgend bericht vertellen we meer over de nieuwe locatie waar we gaan verblijven en publiceren we hiervan een paar foto’s.