Kamp 2016 gaat naar Oosterhout

Ook in 2016 zal onze leidinggroep weer een kinderkamp organiseren.
We gaan weer naar de ons zo vertrouwde locatie in Oosterhout:
van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 juli 2016.
2016De inschrijving voor kinderen die dit jaar al met ons kamp meegingen zal openen omstreeks 1 maart 2016. Alle kinderen krijgen automatisch een brief thuis en inschrijven is vanaf dat moment online weer mogelijk.
Vanaf 1 april 2016 opent de inschrijving ook voor ‘nieuwe’ kinderen en is er geen voorrang meer voor oud-gedienden. Zorg dat u er snel bij bent: we verwachten dat het komend jaar weer storm zal lopen met de aanmeldingen. Ook dit jaar hebben we kinderen door moeten verwijzen naar andere kampen of zelfs helemaal teleur moeten stellen. Er is een maximum aan het aantal kinderen dat wij kunnen plaatsen. Als u zich aanmeldt als volger van onze blog, weet u zeker dat u op tijd geïnformeerd bent!