De leidinggroep van 2016: Even voorstellen

toppage-juryDe meeste begeleiders van vorig jaar zijn ook deze zomer weer van de partij. Toch zijn er wat verschuivingen te melden.
Marjolein, Mike en Dalila hebben helaas aangegeven niet beschikbaar te zijn, misschien zien we hen terug in een van de komende jaren. Als aanvulling hebben wij Annemarie en Britt mogen verwelkomen als nieuwe vrijwilligers. Anja zien we als ervaren kracht ook weer terugkeren na enkele jaren afwezigheid. Savora keert na een jaar er tussenuit ook terug: zij is met het bereiken van de leeftijd van 18 jaar gepromoveerd van hulpleidster tot groepsleidster. Jeffrey gaat dit jaar vanaf het begin van de week mee als groepsleider. Naast de inmiddels ervaren Elise zullen Naomi en Wesley voor het eerst als hulpleiding mee gaan.
Zoals gebruikelijk presenteren alle begeleiders zich individueel, kijk gauw verder bij Even voorstellen 2016. Er is natuurlijk ook nog een persoonlijke kennismaking met de begeleiders op de Ouderavond op vrijdag 15 juli 2016.