Presentatie Kampgids 2016

kampgids2016Met gepaste trots presenteren wij de Kampgids van 2016. Roebina heeft er weer een prachtig boekje van gemaakt. In het boekje staan o.a. het programma, een paklijst, vertrek- en aankomsttijden. Alle kinderen krijgen een exemplaar thuisgestuurd, je kunt het boekje ook hier bekijken.
Neem het boekje mee op kamp, want je kunt er je belevenissen tijdens de week in bijhouden en natuurlijk contactinfo van je nieuwe vrienden en vriendinnen in noteren! Zo wordt het boekje een leuk aandenken aan je vakantie 🙂
De Kampgids wordt rond 17 juni 2016 bezorgd, samen met een uitnodiging voor de Ouderavond op vrijdag 15 juli 2016. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen komt, óók als het kind al eerder is mee geweest. Heel binnenkort zal deze uitnodiging ook alvast per mail uitgaan naar alle deelnemers en hun ouders. Noteer de datum maar vast in de agenda’s…