Wijzigingen in de leidinggroep

Kort voor kamp worden wij onaangenaam verrast door twee afvallers in de leidinggroep.
slechtnieuwsMenno heeft enige tijd geleden bij voetbal zijn enkelbanden gescheurd en het herstel gaat langzamer dan verwacht. Het kinderkamp komt helaas te vroeg voor hem.
Rob is enkele dagen geleden betrokken geraakt bij een verkeersongeval en is daarbij ernstig gewond geraakt.
Onze gedachten gaan uit naar Rob en zijn familie. We wensen hen alle sterkte en hopen dat Rob er boven op komt. We weten ook dat Rob niets liever zou willen, dan dat wij gewoon volle kracht vooruit ons Kinderkamp Oosterhout uitvoeren zoals we dat met elkaar afgelopen maanden hebben voorbereid. Dat is dan ook precies wat we gaan doen!
Om de leidinggroep weer op volle sterkte te brengen, hebben we 2 personen toegevoegd. Sandy keert na enkele jaren afwezigheid weer terug en we begroeten Lisa als nieuwe begeleidster. Net als de andere begeleiders presenteren zij zich bij Even voorstellen. We zijn dankbaar dat deze toppers ons team zo kort voor aanvang nog komen versterken!