Kinderkamp 2017 gaat naar Westelbeers

Ook in 2017 zullen wij met onze leidinggroep weer een kinderkamp organiseren. We gaan komend jaar naar Westelbeers van zaterdag 22 t/m zaterdag 29 juli 2017.

2017De locatie in Westelbeers is nieuw voor ons, we kijken er naar uit om in deze volstrekt nieuwe omgeving weer een leuke vakantieweek te organiseren. Enkele teamleden hebben de locatie al bezocht en zij zijn erg enthousiast over de faciliteiten ter plaatse.

De inschrijving voor kinderen zal omstreeks eind februari openen. Net als dit jaar is er plaats voor circa 50 kinderen. De kinderen die in 2016 met ons zijn mee geweest op kamp, krijgen een uitnodiging om zich in te schrijven. Zij hebben voorrang bij de plaatsing tot 1 april 2017. Als u zich aanmeldt als volger van de blog, krijgt u sowieso tijdig bericht dat de inschrijving is geopend. We hopen uiteraard weer zo veel mogelijk kinderen uit 2016 te mogen begroeten op ons kinderkamp van 2017! 🙂