Nieuw webadres, zelfde site

Al sinds 2012 onderhouden wij vanuit onze kinderkampen blogs met foto’s en verhalen van de kampen. De afgelopen vier jaargangen waren wij te vinden op het webadres www.kinderkamprotterdam.wordpress.com en is onze aanvankelijke fotopagina uitgegroeid tot volwaardige site: hét informatieportaal voor ons kinderkamp voor, tijdens en na het kamp.

Per heden hebben we het domein www.kikaro.nl voor onze site geregistreerd, zodat we voortaan nog makkelijker te vinden en onthouden zijn! Overigens blijven wij ook gewoon nog onbepaalde tijd bereikbaar via de oude link: je wordt dan automatisch doorgestuurd naar ons nieuwe webadres.
Verder willen we vanaf dit jaar gaan experimenteren met vloggen (korte video’s) tijdens het kamp, na het kamp 2017 zullen we de gehele site weer grondig restylen.

Wij blijven voor uw vragen of opmerkingen gewoon bereikbaar via het formulier op de pagina Contact en ons vertrouwde mailadres kinderkamp@outlook.com.