Vooraankondiging Kinderkamp Oosterhout 2018

Ook in 2018 zullen wij met onze leidinggroep weer een kinderkamp organiseren. We gaan komend jaar naar Oosterhout van zaterdag 28 juli t/m zaterdag 4 augustus 2018.

De locatie in Oosterhout is een ons bekende locatie, waar we graag verblijven en eerder hele leuke kampweken hebben beleefd! Kinderen die al vaker met ons mee op kamp zijn geweest, kennen ongetwijfeld de locatie nog.

De inschrijving voor kinderen zal omstreeks eind februari 2018 openen. Net als dit jaar is er plaats voor circa 50 kinderen. De kinderen die in 2017 met ons zijn mee geweest op kamp, krijgen een uitnodiging om zich in te schrijven. Zij hebben gegarandeerd een plaatsje bij aanmelding voor 1 april 2018. Als u zich aanmeldt als volger van de blog, krijgt u sowieso tijdig bericht dat de inschrijving is geopend. We hopen uiteraard weer zo veel mogelijk kinderen uit 2017 te mogen begroeten op ons kinderkamp van 2018! 🙂