Morgen is het zover!

Na maanden van voorbereiden en aftellen is het morgen dan eindelijk zover: we gaan op kamp!
21 begeleiders met een gemiddelde leeftijd van 27,6 jaar (jongste 15 en oudste 55 jaar) met in totaal 98 jaar aan kampervaring staan klaar om het 53 kinderen van 5 tot 13 jaar naar hun zin te maken komende kampweek.

We verzamelen morgen om 16:00 uur op metrostation Capelsebrug op het busplatform. Zorg dat je op tijd bent, dan hebben we voldoende tijd om koppen te tellen, de bagage af te handelen, een afscheidsknuffel en kunnen we om 16:30 uur naar Oosterhout vertrekken. De terugkomst volgende week zaterdag (4 augustus 2018) is weer op dezelfde plek tussen 10:15 en 10:30 uur. De vertrekbrief met checklist kunt u hier nog eens rustig nalezen. Om met Google Maps naar de exacte vertreklocatie te navigeren: Klik hier.

De weersvoorspellingen zijn erg mooi: neem ook maar een flesje zonnebrand-creme mee.

Kijk tijdens kamp iedere dag even op deze site: dagelijks zullen we op kamp verslag doen met vele foto’s. Dit schermen we af met een wachtwoord om de privacy van de kinderen te beschermen. U heeft op de Kennismakingsavond een kaartje met het wachtwoord ontvangen. Bent u dit misgelopen? Vraag ernaar bij de leiding bij het vertrek van de bus. Tot morgen!