Kinderkamp 2020 gaat naar Oosterhout!

Ook in 2020 organiseren wij met onze groep vrijwilligers weer een kinderkamp. Komend jaar gaat de reis weer naar het vertrouwde kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het kamp vindt plaats van zaterdag 1 (of zondag 2) t/m zaterdag 8 augustus 2020. (Vertrekdag naar het kamp kan dus nog wijzigen naar zondag!)

De aanmelding voor het kamp zal traditiegetrouw weer openen bij de start van de voorjaarsvakantie, op vrijdag 21 februari 2020. Alle deelnemende kinderen van 2019 krijgen automatisch bericht op het bij ons bekende mailadres. Zij hebben bij aanmelding voor zondag 15 maart 2020 garantie op plaatsing. Wees er vooral weer op tijd bij, want we zullen dit jaar voor iets minder kinderen plaats hebben i.v.m. de locatie. Als u zich aanmeldt als volger krijgt u ook automatisch bericht wanneer de inschrijving opent.