Kinderkamp 2020 geannuleerd

Vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus is besloten het kinderkamp Oosterhout dit jaar te annuleren. Hieronder treft u de brief aan welke naar de ouders is verstuurd.

Geachte ouders,

In verband met de coronacrisis hebben we helaas moeten besluiten om het Kinderkamp Oosterhout voor dit jaar te annuleren. Wij vinden het ontzettend jammer om tot dit besluit te moeten komen, maar de onzekerheid en de risico’s zijn te groot. Het zal een enorme teleurstelling zijn voor de kinderen die er al lange tijd naar uitkijken en ook voor de kinderen die dit jaar voor de laatste keer zouden meegaan. Inschrijfgeld voor de kampweek wat al is betaald door ouders zal op korte termijn worden teruggestort op uw bankrekening. We gaan er voor nu van uit dat er volgend jaar wel weer een kamp mogelijk zal zijn en wij zullen u hierover in februari 2021 een mail sturen. De kampweek volgend jaar zal worden gehouden van 31 juli tot en met 7 augustus in Loon op Zand. Nogmaals wij betreuren het besluit en hopen de kinderen volgend jaar weer met vernieuwd enthousiasme te mogen verwelkomen.

Groeten aan alle kinderen.

Met vriendelijke groet namens de hele leiding groep,

Martin Nieuwenhuize.