Stilte voor de storm bijna ten einde

Het gaat aardig opschieten nu, over iets minder dan vijf weken gaan we alweer op kamp. Nu het kamp nadert, is redelijk duidelijk geworden wat er allemaal mogelijk is deze zomer. En dat is gelukkig heel veel! Na een jaar gedwongen kamp overslaan, staan wij te popelen om weer een hoop plezier te gaan maken met de kinderen! We hebben weer een programma met leuke verrassingen.
Omdat we tot het laatst aan toe de plannen hebben bijgesteld, komt het informatiepakket met de Kampgids iets later dan eerder aangekondigd. We starten vanaf aanstaande vrijdag (2 juli 2021) met de bezorging van deze pakketjes. Op of binnen enkele dagen na deze dag ontvangen de kinderen en ouders dit in hun brievenbus.

De Kampgids zal ook hier online digitaal gepresenteerd worden komend weekend. Daarnaast kunt u hier in de komende weken de nodige interessante berichten verwachten. Zo zal onder andere alle begeleiding gepresenteerd worden en zullen we iets meer vertellen over en laten zien van de prachtige locatie waar we gaan verblijven. Stay tuned!