Tikkie-actie gestart voor Kinderkamp 2022

We zijn een Tikkie actie gestart: klik hier voor meer informatie. We krijgen vanuit de stichting een vast bedrag per deelnemer voor de invulling van de week (eten, activiteiten, materialen). Vorig jaar is dat bedrag ook al wel lichtelijk verhoogd. Maar ook wij hebben last van sterk gestegen prijzen voor brandstof, boodschappen en allerlei andere uitgaven bij het uitvoeren van ons Kinderkamp. Uit onze herrekende begroting kwam een tekort naar voren van bijna € 1.000,-. In plaats van voorgenomen plannen (lees: kosten) te schrappen, hebben wij ervoor gekozen om alles op alles te zetten om ten minste dit bedrag bij elkaar te gaan sprokkelen. Helpt u ons ook mee? Elke gift, hoe klein of groot ook, kan verschil maken. We verantwoorden alle ontvangen bedragen op onze site, zo ziet u hoe ver we zijn met inzamelen (er is al een aardig bedrag opgehaald!) en kunt u zich ervan overtuigen dat uw gift daadwerkelijk goed terechtkomt. U kunt dit bericht natuurlijk ook delen, dit wordt gewaardeerd!