Tikkie-actie gestart voor Kinderkamp 2023

🌟 Doe mee met onze Tikkie-actie: klik hier voor meer informatie 🌈

Beste allemaal,

Het is bijna zover! Het kinderkamp Westelbeers van deze zomer staat voor de deur en we kunnen nauwelijks wachten om samen met de kinderen een fantastische week vol avontuur en plezier te beleven. Helaas hebben we een klein obstakel op ons pad gekregen waar we jullie hulp bij nodig hebben. Vanuit de stichting ontvangen we een vast bedrag per deelnemer om de week tot in de puntjes te kunnen verzorgen, inclusief heerlijke maaltijden en spannende activiteiten. Maar de laatste tijd hebben we te maken gehad met prijsstijgingen die onze begroting flink hebben aangetast. Hierdoor hebben we momenteel een tekort van ruim 900 euro.

Maar we geven de moed niet op! We willen er alles aan doen om alle geplande activiteiten voor de kinderen door te laten gaan en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we besloten om een Tikkie-actie op te zetten. Met jullie steun hopen we minimaal het ontbrekende bedrag op te halen. Hoe kun je helpen? Simpelweg door dit bericht te delen met je buren, vrienden en collega’s! Elk gebaar, klein of groot maakt een verschil.

We willen graag transparant zijn in onze financiën en verantwoorden daarom alle bedragen op onze website. Zo kun je zien hoe elke euro bijdraagt aan het realiseren van dit geweldige kamp. Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun en betrokkenheid.