Inschrijven kamp 2016 nu mogelijk

inschrijvenDe inschrijving voor het kinderkamp Oosterhout 2016 is geopend! Kinderen uit Rotterdam en omgeving van 6 t/m 12 jaar die om wat voor reden ook niet op vakantie kunnen, gaan we weer een hele leuke kampweek aanbieden!
U kunt uw kind(eren) online bij ons aanmelden of via de website van de stichting. Kinderen die vorig jaar met ons mee op kamp zijn geweest, hebben per mail een brief gekregen. Zij hebben voorrang bij de plaatsing tot 1 april 2016.
Op tijd inschrijven voorkomt teleurstellingen! Vorig jaar is het snel gegaan met de beschikbare plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Na ontvangst van (minimaal) de aanbetaling wordt de aanmelding voltooid met een bevestiging van ons.

verwijzenKomt de datum dit jaar niet zo goed uit, of is uw kind het kinderkamp ontgroeid? Er zijn in 2016 ook weer andere kampen vanuit onze stichting:
Kinderkamp Hattem (voor kids van 6-12 jaar; vrijdag 15 juli t/m vrijdag 22 juli 2016)
Tienerkamp Westelbeers (voor tieners van 12-16 jaar; zaterdag 30 juli t/m zaterdag 6 augustus 2016)