Seizoen 2016 is geopend!

Wij zijn met onze leidinggroep alweer voor het eerst dit jaar bij elkaar gekomen om te grand-openingstarten met de voorbereidingen voor ons kinderkamp van 2016.
Het nieuwe seizoen is hiermee officieel geopend!
We hebben er weer erg veel zin in om een leuke vakantieweek te organiseren 🙂 We gaan weer naar de ons zo vertrouwde locatie in:
Oosterhout van zaterdag 23 juli t/m zaterdag 30 juli 2016.

leidingwelnietmeeWe hopen velen van jullie weer terug te zien op ons kamp komende zomervakantie. Duidelijk is al dat veel begeleiders van vorig jaar weer zullen terugkeren. Toch zal niet iedereen van de partij zijn. In een volgend bericht zullen we meer vertellen over veranderingen in de leidinggroep.

nieuwsHoud deze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, nieuwtjes en wetenswaardigheden van ons kinderkamp 2016! Ook wordt er vooraf weer een prijsvraag uitgeschreven voor deelnemende kinderen. Tijdens de week zullen we weer als vanouds dagelijks verslag doen van onze belevenissen. Wil je niets missen, meld je dan aan als volger van deze blog. Je krijgt dan een mail zodra er een nieuw bericht is geplaatst.