Einde seizoen 2016

Nu het einde van de zomervakantie nadert, gaan we ook het kampjaar 2016 op de blog weer afsluiten. De foto’s en dagverslagen zijn verplaatst naar het archief en blijven nog onbepaalde tijd beschikbaar met het verstrekte wachtwoord. Met de begeleiders gaan we binnenkort nog evalueren en gezellig uit eten om nog eens terug te blikken en na te genieten van de geweldige week. Enkele kleine lopende zaken worden nog afgehandeld, waarna we enkele maanden in de slaapstand gaan. Uiteraard blijven wij in de tussentijd gewoon bereikbaar, zie onze Contact pagina voor nadere informatie.

We danken iedereen hartelijk voor de belangstelling en hopen velen van jullie komend jaar weer te mogen begroeten voor ons Kinderkamp Westelbeers 2017. Als u volger bent bij onze blog, bent u altijd op tijd geïnformeerd over bijvoorbeeld het openen van de inschrijving of andere wetenswaardigheden. Gedurende onze “winterslaap” zullen er weinig tot geen berichten zijn, in principe hoort u weer van ons vanaf februari 2017. Tot volgend jaar!

De begeleiding van Kinderkamp Oosterhout 2016
Amelia, Anja, Annemarie, Brandon, Britt, Carmen, Elise, Gilbert, Jeffrey, Lex, Lilly, Lisa, Martin, Naomi, Nathalie, Roebina, Sandy, Savora, Stephan en Wesley