Voorbereidingen Kinderkamp 2017 van start

startDeze week zijn de vrijwilligers voor het eerst bij elkaar gekomen om de voorbereidingen voor het Kinderkamp 2017 op te starten. We hebben er weer heel veel zin in, we hopen veel kinderen weer terug te zien in de aankomende zomer.

brief_per_emailKomend weekend gaan er brieven en mails de deur uit naar de kinderen van vorig jaar met een uitnodiging om aan te melden voor het kamp van deze zomer. Uiterlijk aanstaande maandag zal de inschrijving op deze site geopend worden. We sturen hierover ook een nieuwsbericht, als volger van onze blog blijf je dus altijd op de hoogte!

Het ziet er ook naar uit dat veel begeleiders van vorig jaar weer van de partij zijn, hierover zullen we in de komende tijd nog nader berichten. Ook zullen we jullie verder informeren over de nieuwe locatie waar we zullen verblijven. Houd onze site dus in de gaten…