Aanmeldingen lopen weer voorspoedig

De aanmeldingen voor ons Kinderkamp Westelbeers 2017 verlopen positief: in een maand tijd is al voor ca. 60% van de beschikbare plaatsen aangemeld. Er zitten weer veel bekende kinderen van vorig jaar bij, maar ook een aantal nieuwe kinderen heeft zich inmiddels aangemeld. Tot 1 april 2017 garanderen wij kinderen van vorig jaar een plaats. Na deze datum is het niet te voorspellen hoe snel het kamp vol zal zijn. Heeft of kent u een kind dat wellicht mee op kamp wil? Wacht niet te lang met aanmelden om teleurstellingen te voorkomen!
We zijn inmiddels druk aan de slag om het programma van de week in te vullen, zoals je op de foto kunt zien. In een van de volgende berichten zullen we iets meer over het programma vertellen, ook laten we je binnenkort wat meer zien van de nieuwe locatie waar we zullen verblijven. Alle nuttige nieuwtjes over ons kinderkamp zullen wij hier in nieuwsberichten melden. Tijdens de kampweek doen we op de blog minimaal een keer per dag verslag van het verloop van de activiteiten in woord en beeld. Zo leest en ziet ook het thuisfront hoe het de kinderen vergaat 🙂

Houd onze blog dus in de gaten en word volger om op de hoogte te blijven!