Inschrijving 2017 is geopend

aanmelden1Vanaf heden is de inschrijving voor ons Kinderkamp Westelbeers 2017 geopend. Kinderen uit Rotterdam en omgeving van 6 t/m 12 jaar die om wat voor reden ook niet op vakantie kunnen, gaan we weer een hele leuke kampweek aanbieden!
U kunt uw kind(eren) online bij ons aanmelden. Kinderen die vorig jaar met ons mee op kamp zijn geweest, hebben per mail/brief een uitnodiging gekregen. Zij hebben voorrang bij de plaatsing tot 1 april 2017. Op tijd inschrijven voorkomt teleurstellingen! Vorig jaar is het snel gegaan met de beschikbare plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Na ontvangst van het kampgeld ad € 40,- en onze bevestiging is deelname/plaatsing van het kind definitief.

bestemming2017Komt de datum dit jaar niet zo goed uit, of is uw kind het kinderkamp ontgroeid? Er zijn in 2017 ook weer andere kampen vanuit onze stichting:
Kinderkamp Hattem (voor kids van 6-12 jaar; vrijdag 14 juli t/m vrijdag 21 juli 2017)
Tienerkamp Oosterhout (voor tieners van 12-16 jaar; zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus 2017) Ook voor deze kampen kunt u op onze site aanmelden.