Foto’s en verslagen van vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus 2018

U had nog de foto’s en verslagen tegoed van de voorlaatste dag en de vertrekdag, daar waren we in alle drukte nog niet aan toe gekomen. Kijk gauw verder voor de verslagen en foto’s van vrijdag en zaterdag. Met name op vrijdag zijn er heel veel foto’s geschoten: een recordaantal van vele honderden. Zeker het bekijken waard dus, ook leuk voor de napret van de kinderen: om nog even na te genieten van alle belevenissen.

Er volgen snel nog enkele berichten in de nasleep van het kamp. We zullen nog berichten over gevonden voorwerpen. Verder zijn we nog aan het stoeien met filmpjes die we nog niet gedeeld hebben en/of nog aan het monteren zijn. we zullen het kinderkamp van volgend jaar aankondigen. Uiteindelijk zullen we eind augustus het laatste eindbericht sturen om het seizoen af te sluiten, komt u dus vooral nog af en toe kijken of er weer iets interessants bij staat.