Kinderkamp 2019 gaat naar Westelbeers! (vooraankondiging)

Ook in 2019 zullen wij met onze leidinggroep weer een kinderkamp organiseren. We gaan komend jaar naar Westelbeers van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 augustus 2019.

De locatie in Westelbeers hebben we vorig jaar voor het eerst een kampweek bewoond en dat is ons erg goed bevallen! We hebben hier met de kinderen in 2017 een hele leuke kampweek beleefd en komen er dan ook graag terug. Kinderen die vorig jaar met ons mee op kamp zijn geweest, kennen ongetwijfeld de locatie nog.

De inschrijving voor kinderen zal eind februari 2019 openen. Net als dit jaar is er plaats voor circa 50 kinderen. De kinderen die in 2018 met ons zijn mee geweest op kamp, krijgen een uitnodiging om zich in te schrijven. Zij hebben gegarandeerd een plaatsje bij aanmelding voor 1 april 2019. Als u zich aanmeldt als volger van de blog, krijgt u sowieso tijdig bericht dat de inschrijving is geopend. We hopen uiteraard weer zo veel mogelijk kinderen uit 2018 te mogen begroeten op ons kinderkamp van 2019! 🙂