Aanmelding voor Kamp 2019 loopt storm

We zijn nauwelijks een week geleden begonnen met werven voor Kinderkamp Westelbeers 2019 en we kunnen wel stellen dat het storm loopt: ruim twee derde van de plaatsen is inmiddels vergeven. Niet eerder ging het zó snel, dit geeft wel aan dat ouders en kinderen net zo enthousiast zijn voor het kamp als onze groep vrijwilligers!

Behalve veel bekende kinderen hebben zich ook nieuwe kinderen aangemeld. De eerste nieuw aangemelde kinderen konden we direct plaatsen, door het natuurlijk verloop van kinderen die naar het Tienerkamp doorstromen. Omdat we aan de kinderen van vorig jaar tot 1 april 2019 plaatsing garanderen, komen nieuwe kinderen op dit moment onder voorbehoud op onze lijst te staan. Kort na 1 april 2019 kunnen we in alle gevallen definitief uitsluitsel geven over plaatsing. Aanmelden blijft in tussentijd ook gewoon voor iedereen mogelijk. Naast de plaatsingsgarantie zijn de volgorde van binnenkomst en het aantal beschikbare plaatsen per leeftijdscategorie leidend bij het plaatsen van kinderen.

Ging(en) uw kind(eren) vorig jaar met ons mee en weet u nu al zeker dat u dit jaar niet aanmeldt? Laat het ons hier even weten. Dan kunnen we het vrijgekomen plaatsje toewijzen aan een nieuw kind.