Groepsfoto’s en Efteling attractie-foto’s

Tijdens de week zijn zoals gebruikelijk de groepsfoto’s gemaakt. Omdat ze zo mooi zijn, hebben we ze uitgelicht. Ze zijn via deze pagina terug te bekijken (met het verstrekte wachtwoord) in hogere resolutie dan de overige foto’s. Deze staan ook bij de dinsdag en woensdag, maar vind ze maar eens terug in de brij van de vele foto’s.

Verder hebben we nog flink wat foto’s die gemaakt zijn in Efteling attracties. Deze foto’s werden van oudsher voor een hoog bedrag per stuk verkocht bij de uitgang van een attractie. En om die reden voor ons onbereikbaar. Dit jaar hebben we een bandje met streepjescode gekocht, waarmee we achteraf onbeperkt onze foto’s digitaal konden downloaden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk foto’s met ‘onze’ kids af te vangen, de 57 foto’s die we hebben kunnen bemachtigen vindt u op deze pagina. (Het is voornamelijk met onze jongste kids, omdat die volledig onder begeleiding liepen.) Veel kijkplezier! 🙂