Einde seizoen 2019

Het is inmiddels ruim een maand geleden dat we terugkwamen van het kinderkamp, de scholen zijn al even begonnen en het ‘gewone leven’ heeft weer zijn loop gevonden. Tijd om het seizoen 2019 af te sluiten met dit eindbericht. Eind februari 2020 zijn we weer bij u terug en zullen we de inschrijving voor Kinderkamp Oosterhout 2020 openen. We blijven in de tussentijd natuurlijk gewoon bereikbaar via de contactpagina. De foto’s blijven onbepaalde tijd beschikbaar om na te genieten, met het verstrekte wachtwoord: alle materialen van Kinderkamp Westelbeers 2019 staan inmiddels in het Archief.

Wij danken de stichting en betrokken fondsen en donateurs voor hun gulle bijdragen aan het kamp, alsmede onze ‘eigen’ sponsoren en particuliere donateurs. Tot slot bedanken we alle kinderen en ouders/verzorgers voor het in ons gestelde vertrouwen. Tot ziens in 2020!

Hartelijke groeten van de begeleiders van Kinderkamp Westelbeers 2019

Amélia, Belina, Brandon, Britt, Carmen, Gilbert, Giovanni, Irene, Jeffrey, Jennifer, Lex, Lilly, Martin, Mellody, Mila, Nafisha, Nathalie, Naomi, Payam, Sandy, Savora, Stephan en Wesley