Inschrijvingen gaan snel!

In de eerste vier weken hebben we alweer veel aanmeldingen binnen gekregen: voor bijna twee derde van de beschikbare plaatsen zijn al kinderen ingeschreven. We zien weer veel bekende kinderen van vorig jaar terug, maar ook nieuwe kinderen hebben de weg naar ons Kinderkamp weten te vinden.
Kinderen van vorig jaar die nog niet zijn aangemeld, hebben via de ouders een reminder-mail gekregen om aan te melden. Het kan soms hard gaan met de inschrijvingen, het moment dat we de inschrijving voor bepaalde leeftijdsgroepen gaan sluiten komt rap dichterbij. Er kunnen dit jaar ca. 50 kinderen mee en op enig moment zullen we de inschrijving moeten sluiten. We gaan de komende tijd weer hard aan de slag om een leuke kampweek voor te bereiden. In de loop van de komende weken en maanden houden we jullie hier weer op de hoogte.