Tikkie actie voor Kinderkamp 2024

🌟 Doe mee met onze Tikkie-actie: klik hier voor meer informatie 🌈

Het schiet alweer aardig op, over iets meer dan twee maanden is het zover. Het kinderkamp Oosterhout van deze zomer staat voor de deur en we kunnen nauwelijks wachten om samen met de kinderen een fantastische week vol avontuur en plezier te beleven. Vanuit de stichting ontvangen we een vast bedrag per deelnemer om de week tot in de puntjes te kunnen verzorgen, inclusief heerlijke maaltijden en spannende activiteiten. Maar ook wij hebben in onze begroting weer te maken met prijsstijgingen, die het moeilijker maken om echt alles te kunnen doen wat we allemaal van plan zijn. We komen op dit moment nog € 750,- tekort.

We willen er alles aan doen om alle geplande activiteiten voor de kinderen door te laten gaan en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we besloten om weer een Tikkie-actie op te zetten. Met jullie steun hopen we minimaal het ontbrekende bedrag op te halen. Hoe kun je helpen? Simpelweg door dit bericht te delen met je buren, vrienden en collega’s! Elk gebaar, klein of groot maakt een verschil.

We willen graag transparant zijn in onze financiën en verantwoorden daarom alle bedragen op onze website. Zo kun je zien hoe elke euro bijdraagt aan het realiseren van dit geweldige kamp. Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun en betrokkenheid.